Ο Λόνζο Μπολ επιβεβαίωσε ότι θα χάσει και τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού

Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς, Λόνζο Μπoλ, μοιράστηκε άσχημα νέα και καλά νέα τη Δευτέρα, ξεκινώντας με την επιβεβαίωση ότι θα χάσει τη δεύτερη συνεχόμενη πλήρη σεζόν του λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Λόνζο Μπολ επιβεβαίωσε ότι θα χάσει και τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού

Τα καλά νέα είναι ότι ο Μπολ, ο οποίος έκανε μεταμόσχευση χόνδρου στο γόνατο τον Μάρτιο, είπε ότι επιτέλους γνωρίζει την έκταση του τραυματισμού και μπορεί να προβλέψει την επιστροφή του την μεθεπόμενη σεζόν.

«Τουλάχιστον τώρα, έκανα τη χειρουργική επέμβαση. Έχουμε ένα σχέδιο για να προχωρήσουμε. Πηγαίνουμε σύμφωνα με το σχέδιο. Είμαι σε καλό δρόμο», είπε ο Μπολ κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Τρέι Γιανγκ στο podcast «From the Point by Trae Young». «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Απλώς το αφήνω στον Θεό και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και θα ζήσω με τα αποτελέσματα».

Οι «Ταύροι» γνώριζαν ότι ο Μπολ θα χάσει και την φετινή σεζόν. Ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αρτούρας Καρνισόβας το έδειξε στη βραδιά του ντραφτ τον Ιούνιο.
Ο τραυματισμός αποδείχτηκε ιδιαίτερα απογοητευτικός, επειδή ο Μπαλ μόλις είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μπουλς το 2021, αλλά έπαιξε μόνο 35 παιχνίδια εκείνη τη σεζόν. Όταν τραυματίστηκε, το Σικάγο ήταν στην κορυφή της Ανατολής με ρεκόρ 27-13.

Χωρίς αυτόν, οι Μπουλς έχασαν στον πρώτο γύρο των playoffs εκείνη τη σεζόν και στη συνέχεια έχασαν στο play-in τουρνουά της Ανατολικής Περιφέρειας πέρυσι.
«Αισθάνομαι άσχημα για τους τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς επειδή αισθάνομαι ότι έφτιαξαν την τέλεια ομάδα γύρω μου. Ένιωσα ότι ποτέ δεν είχα συμμετάσχει περισσότερο σε μια ομάδα. Είχα επιτέλους την τέλεια ομάδα που ταίριαζε στο παιχνίδι μου και μπορούσα να παίξω με τον τρόπο που πραγματικά ήθελα να παίξω», είπε ο Ball.

Η αβεβαιότητα για τον τραυματισμό του έκανε τα πράγματα χειρότερα, είπε.
«Όταν τραυματίστηκα για πρώτη φορά, δεν ξέραμε πραγματικά τι ήταν. Έβλεπα διαφορετικούς γιατρούς. Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα γιατί δεν ήξερα τι θα ξημερώσει», είπε ο Μπολ.

Ο Μπολ, που ήταν το Νο2 στο draft του 2017, έπαιξε δύο σεζόν με τους Λέικερς και δύο με τους Πέλικανς προτού υπογράψει με το Σικάγο.
Έχει κατά μέσο όρο 11,9 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ σε περίπου 33 λεπτά ανά αγώνα (252 ματς).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ