Μοράντ: Κινδυνεύει με τιμωρία έως και 50 αγωνιστικών

Με την έρευνα της αστυνομίας και του NBA, για το περιστατικό με το όπλο που έδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τζα Μοράντ, να συνεχίζεται, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω για κίνδυνο τιμωρίας έως και 50 αγωνιστικών στην περίπτωση που αποδειχθεί πως το είχε μαζί του και στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Μοράντ: Κινδυνεύει με τιμωρία έως και 50 αγωνιστικών

Πολύ μεγάλα μπλεξίματα για τον Τζα Μοράντ! Ο γκαρντ των Γκρίζλις βρίσκεται εκτός επ' αόριστον εξαιτίας του περιστατικού με το όπλο που επέδειξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ώρα που διασκέδαζε σε νυχτερινό μαγαζί, με τις πιθανές τιμωρίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει να είναι τεράστιες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου δημοσιογράφου, Μαρκ Στιν, αν αποδειχθεί πως ο Μοράντ είχε το όπλο μαζί του οποιαδήποτε στιγμή στις εγκαταστάσεις ή το αεροπλάνο της ομάδας του Μέμφις, αυτόματα θα τιμωρηθεί με 50 αγωνιστικές μακριά από τα παρκέ! Για την ώρα, παραμένει πάντως άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες στο φως της δημοσιότητας βγήκε η μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του Μοράντ ένας 17χρονος, ο οποίος τον κατηγορούσε για βιαιπραγία και επίδειξη όπλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ την φετινή σεζόν μετρά 27,1 πόντους, 8,2 ασίστ και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το Μέμφις είναι στη δεύτερη θέση της Δύσης με 38-25 κι ενώ απομένουν άλλα 19 ματς για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου.