Ουέστμπρουκ: Υπογράφει στους Κλίπερς

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έλυσε το συμβόλαιό του με τους Τζαζ, πριν καν φορέσει την φανέλα της ομάδας της Γιούτα, καθώς επέλεξε να συνεχίσει τη καριέρα του στους Λος Άντζελες Κλίπερς, όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του.

Ουέστμπρουκ: Υπογράφει στους Κλίπερς

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ λίγες ώρες πριν από την trade deadline συμπεριλήφθηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς σε τριπλή ανταλλαγή, η οποία τον έστειλε στους Τζαζ.

Ωστόσο, ο Ρας από την πρώτη στιγμή είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα των "Μορμόνων", γεγονός που οδήγησε την ομάδα της Γιούτα να του επιτρέψει να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες και εάν βρεθεί μια πρόταση που τον ενδιαφέρει να λύσουν, κοινή συναινέσει, την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ατζέντης του βετεράνου πόιντ γκαρντ, ο Ουέστμπρουκ αναμένεται να ενταχθεί στο, ήδη πολύ δυνατό, ρόστερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα.

Κάπως έτσι Αμερικανός δεν θα χρειαστεί καν να μετακομίσει, αλλά απλώς θα αλλάξει την φανέλα που θα φορά, παίζοντας πλέον στην ίδια ομάδα με τους Πολ Τζορτζ, τον Καουάι Λέοναρντ και τον Ίβιτσα Ζούμπατς.