Ουέστμπρουκ: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που τον περιμένουν αν μείνει ελεύθερος από τους Τζαζ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τους Γιούτα Τζαζ για να λύσει το συμβόλαιό του και ήδη τέσσερις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ουέστμπρουκ: Αυτές είναι οι τέσσερις ομάδες που τον περιμένουν αν μείνει ελεύθερος από τους Τζαζ

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν υπολογιζόταν από τους Λέικερς, με την ομάδα του Λος Άντζελες να τον συμπεριλαμβάνει σε τριπλή ανταλλαγή, η οποία τον έστειλε στους Τζαζ.

Ο βετεράνος NBAer από την πρώτη κιόλας στιγμή που ολοκληρώθηκε το trade είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Γιούτα και ευθύς αμέσως ξεκίνησε να διαπραγματεύεται με τους Τζαζ για την λύση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι Τζαζ επέτρεψαν στον Ράσελ να μιλήσει με άλλες ομάδες, με τους Κλίπερς, Χιτ, Μπουλς και Γουίζαρντς να είναι ανάμεσα σε αυτές που τον προσέγγισαν.

Ο έμπειρος γκαρντ εξετάζει τις επιλογές του κυρίως βάσει του ρόλου που αναμένεται να έχει σε κάθε ομάδα, έχοντας ωστόσο ήδη μια προτίμηση στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και η προτίμηση αυτή είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Ουέστμπρουκ είναι γέννημα θρέμμα του Λος Άντζελες, γεγονός που παίζει τον ρόλο του, καθώς όλη του οικογένεια μένει εκεί.

Ο πρώην άσος των Λέικερς έχει προθεσμία μέχρι την 1η Μαρτίου να μείνει ελεύθερος για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα playoffs.

Την φετινή σεζόν ο Ουέστμπρουκ έχει 15.9 πόντους, 6.2 ριμπάουντ, 7.5 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής.