NBA: Ουέστμπρουκ στους Τζαζ, Πελτλ στους Ράπτορς, Χαρτ στους Νικς - Oι κινήσεις της Trade Deadline

Η Trade Deadline του NBA πλησιάζει και οι ομάδες πραγματοποιούν τις τελευταίες τους κινήσεις. Η τριπλή ανταλλαγή των Λέικερς, Τζαζ και Τίμπεργουλβς για Ουέστμπρουκ, οι Σπερς έδωσαν τον Γιάκομπ Πελτλ στους Ράπτορς αντί του Κεμ Μπιρτς και οι Νικς πήραν τον Τζος Χαρτ από τους Μπλέιζερς.

NBA: Ουέστμπρουκ στους Τζαζ, Πελτλ στους Ράπτορς, Χαρτ στους Νικς - Oι κινήσεις της Trade Deadline

Η μετακίνηση του Κέβιν Ντουράντ με ανταλλαγή από τους Νετς στους Σανς προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση στο NBA, ωστόσο δεν είναι η μοναδική οδεύοντας στην trade deadline (9/2, 22:00 ώρα Ελλάδος)

Νωρίτερα, οι Λέικερς έστειλαν τον Ράσελ Ουέστμπρουκ στους Τζαζ μέσω τριπλής ανταλλαγής με τους Τίμπεργουλβς.

Έτσι, το Λος Άντζελες απέκτησε τον Ντ'Άντζελο Ράσελ από τη Μινεσότα, τον Μάλικ Μπίσλεϊ και τον Τζάρεντ Βάντερμπιλτ από τη Γιούτα.

Η Γιούτα έλαβε τον Ουέστμπρουκ και ένα μελλοντικό draft pick πρώτου γύρου, ενώ οι «λύκοι» πήραν τον Μάικ Κόνλεϊ και ένα μελλοντικό pick δεύτερου γύρου.

Επίσης, οι Σπερς έστειλαν τον Γιάκομπ Πελτλ στους Ράπτορς και έλαβαν από το Τορόντο τον Κεμ Μπιρτς, ένα προστατευμένο pick πρώτου γύρου για το 2024 και δύο μελλοντικά pick δεύτερου γύρου.

Παράλληλα, και οι Νικς πραγματοποίησαν μία σημαντική κίνηση, αποκτώντας τον Τζος Χαρτ από τους Μπλέιζερς με αντάλλαγμα Καμ Ρέντις, Ράιαν Αρκιντιάκονο και Σβι Μιχάιλιουκ, αλλά και ένα προστατευμένο pick για το επερχόμενο draft.