Μίντλετον: Στη θυγατρική των Μπακς στη G-League

Από τη G-League και τη θυγατρική των Μιλγουόκι Μπακς, τους Ουισκόνσιν Χερντ, θα ξεκινήσει η επιστροφή του Κρις Μίντλετον στην ενεργό δράση.

Μίντλετον: Στη θυγατρική των Μπακς στη G-League

Ο γκαρντ-φόργουρντ των Μπακς έχασε την περσινή τελική φάση των play-offs λόγω ρήξης συνδέσμου που υπέστη στον αριστερό καρπό.

Πλέον έχει αναρρώσει πλήρως και μπαίνει σιγά σιγά στις προπονήσεις της ομάδας του Μιλγουόκι, όμως κρίνεται ανέτοιμος να επιστρέψει σε αγώνα του NBA.

Για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του οι Μπακς αποφάσισαν να τον στείλουν στους Ουισκόνσιν Χερντ, τη θυγατρική τους ομάδα στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA.

«Θεωρώ πως αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό για τον Κρις. Είναι μια κατάσταση win-win και για τον ίδιο, αλλά και για την ομάδα μας στην G League. Ελπίζω να συνεχίσει να κάνει σταθερά βήματα προόδου έτσι ώστε να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας», δήλωσε ο Μάικ Μπουντενχόλζερ.

Την περασμένη σεζόν, πριν τον τραυματισμό του ο Μίντλετον είχε κατά μέσο όρο 20.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ με ποσοστό ευστοχίας 44% στα σουτ εντός πεδιάς.