Νετς: Καμία ελπίδα για Ίρβινγκ, δεν αλλάζει η νομοθεσία στη Νέα Υόρκη

Μάταια ήλπιζαν οι Νετς ότι θα είχαν στην διάθεσή τους από τον Ιανουάριο του 2022 τον Κάιρι Ίρβινγκ, αφού ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει τη νομοθεσία για τους ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους.

Νετς: Καμία ελπίδα για Ίρβινγκ, δεν αλλάζει η νομοθεσία στη Νέα Υόρκη

Χωρίς τον Κάιρι Ίρβινγκ θα πορευτούν οριστικά μέσα στη σεζόν οι Νετς. Προ ολίγων ημερών, η εκλογή του Έρικ Άνταμς στο πόστο του δημάρχου της Νέας Υόρκης έφερε ελπίδες στο Μπρούκλιν για αλλαγή του ισχύοντος καθεστώτος για την παρουσία ανεμβολίαστων σε κλειστούς χώρους, ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε διαφορετική.

Ο Άνταμς, ο οποίος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2022, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ότι δεν θα αλλάξει την ισχύουσα νομοθεσία στην πόλη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την παρουσία σε κλειστούς χώρους, στέλνοντας στο καναβάτσο τις τελευταίες ελπίδες των Νετς.

«Η Νέα Υόρκη δεν θα αλλάξει την νομοθεσία της. Εξαρτάται από το ΝΒΑ και τον Ίρβινγκ να βρουν μία λύση για το πώς θα τον κρατήσουν στους Νετς και τους άλλους αθλητές. Εξαρτάται από τον Ίρβινγκ το αν θα εμβολιαστεί. Δεν θέλω να του υποδείξω κάπου, πρέπει να αποφασίσει μόνος του.

Είμαι φίλος των Νετς και αγαπάω τον Κάιρι. Νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Οπότε πιστεύω ότι εξαρτάται από αυτόν και το NBA να βρουν μία λύση και πιστεύω», δήλωσε ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης στο CNN.