Νετς: Ελπίζουν για Ίρβινγκ, μετά την εκλογή νέου δημάρχου στη Νέα Υόρκη

Ο Έρικ Άνταμς εκλέχθηκε δήμαρχος στη Νέα Υόρκη και υπόσχεται ότι θα επανεξετάσει τη νομοθεσία για το καθεστώς του εμβολιασμού, δίνοντας στους Νετς ελπίδες για μια ενδεχόμενη παρουσία του Κάιρι Ίρβινγκ στο ρόστερ της ομάδας.

Νετς: Ελπίζουν για Ίρβινγκ, μετά την εκλογή νέου δημάρχου στη Νέα Υόρκη

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει εκτός ομάδας από τους Νετς, καθώς έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί, με αποτέλεσμα να μην είναι διαθέσιμος για τα εντός έδρας ματς του Μπρούκλιν, λόγω της σχετικής νομοθεσίας στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ενδεχόμενο το καθεστώς εμβολιασμού να αλλάξει, μετά την εκλογή του Έρικ Άνταμς στο αξίωμα του Δημάρχου. Ο μετριοπαθής, δημοκρατικός πολιτικός και πρώην αστυνομικός θα αναλάβει καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2022 και έχει δεσμευτεί να επανεξετάσει το καθεστώς αυτό που έχει επιβληθεί από τον απερχόμενο δήμαρχο, Μπιλ Ντε Μπλάζιο.

«Πρέπει να ξαναδούμε το πώς θα διευθετήσουμε το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Ελπίζω ο εν ενεργεία δήμαρχος να καθίσει με τα συνδικάτα και να βρει μία λύση. Αν δεν το κάνει και υπάρχει ακόμα αυτό το θέμα τον Ιανουάριο, θα καθίσω εγώ μαζί τους και θα βρούμε έναν τρόπο να λύσουμε το θέμα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.

Οι Νετς επιχείρησαν να πείσουν τον Ίρβινγκ να εμβολιαστεί πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου του NBA, ωστόσο η άρνηση του σταρ τους να το κάνει, τους ώθησε να τον θέσουν εκτός ομάδας, τουλάχιστον όσον παραμένει το ισχύον νομικό πλαίσιο για τους εμβολιασμούς.