Πόποβιτς για Λέοναρντ: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε»

Υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά μετά την αποχώρηση του Λέοναρντ από το Σαν Αντόνιο είναι οι Σπερς σύμφωνα με τον σπουδαίο κόουτς, ο οποίος έκανε αναφορά και στους Ντεμάρ ΝτεΡόζαν και Τόνι Πάρκερ.

Πόποβιτς για Λέοναρντ: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε»

Το μεγαλύτερο ντιλ του καλοκαιριού στο ΝΒΑ είναι γεγονός, με τον Καουάι Λέοναρντ να αποχωρεί από τους Σαν Αντόνιο Σπερς με προορισμό τους Τορόντο Ράπτορς και τον Ντεμάρ ΝτεΡόζαν να κάνει το ακριβώς αντίθετο... δρομολόγιο, καθώς εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό των «σπηρουνιών».

Για τη σπουδαία ανταλλαγή μίλησε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας του Τέξας, Γκρεγκ Πόποβιτς, τονίζοντας ότι άπαντες θα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να μην εστιάζουν στο παρελθόν.

«Ο Λέοναρντ δούλεψε σκληρά για να φτάσει να γίνει ο παίκτης που είναι και μας βοήθησε να κατακτήσουμε το 5ο πρωτάθλημα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια, αλλά έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Πλέον δεν κάνει καλό να γυρνάμε την κουβέντα στο παρελθόν, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά», είπε σχετικά ο "coach Pop", για να συνεχίσει μιλώντας για τον ΝτεΡόζαν:

«Είμαι εκστασιασμένος που αποκτήσαμε τον ΝτεΡόζαν και τον Πελτλ και θα στρέψω όλη την προσοχή μου σε αυτούς. Μίλησα αρκετά με τον Καουάι το καλοκαίρι και βρέθηκε η καλύτερη δυνατή λύση. Τα υπόλοιπα που γράφονται για κακή σχέση μεταξύ μας ή με τους συμπαίκτες του είναι ψέματα».

Όσο για τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος επίσης αποχώρησε από τους Σπερς ύστερα από πολυετή θητεία, ο Πόποβιτς επισήμανε: «Θα είναι για πάντα στο Σαν Αντόνιο. θα επιστρέψει και θα πίνουμε κρασί, θα δειπνούμε μαζί και θα βλέπουμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν παρέα».