ΝΒΑ: Οι κινήσεις της Free Agency

Οι ομάδες συνεχίζουν δυναμικά τις κινήσεις τους κατά την διάρκεια της Free Agency.

ΝΒΑ: Οι κινήσεις της Free Agency

Συνεχίζεται η έντονή κινητικότητα των ομάδων ακόμα και μετά τις πρώτες ώρες της Free Agency, όπου είχαμε πραγματικό... καταιγισμό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις κινήσεις των ομάδων:

Στους Τζαζ συνεχίζει την καριέρα του ο Ρούντι Γκέι, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με απολαβές που ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια δολάρια. Λίγο αργότερα, η Γιούτα συμφώνησε και με τον Χασάν Ουάτσαϊντ με μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα συμφώνησε με τους Ουόριορς για ένα χρόνο, με τον 33χρονο να υπογράφει μίνιμουμ συμβόλαιο βετεράνων.

Οι Μπακς συνεχίζουν να έχουν έντονη δραστηριότητα, αφού, μετά τους Πόρτις και Οτζελέγε, απέκτησαν και τον Ρόντνεϊ Χουντ με μονοετές συμβόλαιο. Αργότερα, συμφώνησαν και με τον Τζορτζ Χιλ, ο οποίος επιστρέφει στο Μιλγουόκι.

Από τους Λέικερς στους Σίξερς μετακομίζει ο Άντρε Ντράμοντ, για να πλαισιώσει τον Τζοέλ Εμπίντ, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα χρόνο, με την ελπίδα ότι το επόμενο καλοκαίρι θα βρει πολυετή συμφωνία.

Οι Νετς απέκτησαν το Πάτι Μιλς, ο οποίος θα λάβει 12 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Στεφ Κάρι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που πήρε δεύτερη επέκταση +200 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο 33χρονος σταρ των Ουόριορς θα υπογράψει πενταετή επέκταση συμβόλαιο, η οποία θα φτάσει τα 215 εκατομμύρια δολάρια.

Οι Λέικερς δεν... σταματούν! Μετά τους Τρέβορ Αρίζα, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κεντ Μπέιζμορ και Γουέιν Έλινγκτον, προσέθεσαν στο ρόστερ τους Καρμέλο Άντονι και Μάλικ Μονκ. Στη συνέχεια, κράτησαν και τον Τέιλεν Χόρτον-Τάκερ έναντι 32 εκατ. για τρία χρόνια, ενώ πήραν και τον Κέντρικ Ναν!

Δικαιώθηκε ο Τζοκ Λάνταλ, ο οποίος ενδιέφερε και τον Ολυμπιακό, αφού βρήκε συμβόλαιο στο NBA. Ο Αυστραλός άσος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Σπερς και θα προσπαθήσει να καθιερωθεί στη λίγκα μέσα στην επόμενη διετία.

Σπουδαία κίνηση πραγματοποίησαν οι Μπουλς αποκτώντας τον ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν μέσω sign-and-trade από τους Σπερς με 85 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια. Το Σαν Αντόνιο έλαβε τον Θαντέους Γιανγκ, τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου, ένα μελλοντικό draft pick πρώτου και δύο μελλοντικά draft picks δεύτερου γύρου.

Λίγους μήνες μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Κίφερ Σάικς βρήκε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στους Ιντιάνα Πέισερς και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο NBA.

Οι Χιτ συμφώνησαν και με τον Μαρκίφ Μόρις για συμβόλαιο ενός έτους και ενισχύουν, μετά τον Πι Τζέι Τάκερ, το ρόστερ τους με ακόμα ένα σκλητοτράχυλο παίκτη.

Ο Μπριν Φορμπς άφησε τους Μπακς, κάνοντας opt-out από το συμβόλαιό του, και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Σπερς, επιστρέφοντας στο Σαν Αντόνιο μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Τόνι Σνελ θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στο Πόρτλαντ, αφού θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους Μπλέιζερς.

Στους Μάτζικ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπιν Λόπεζ, ο οποίος συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με απολαβές ύψους 5 εκατ. δολαρίων.

Το κείμενο ανανεώνεται...