«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει Λαντάλ και Βινς Χάντερ»

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, εξετάζει τις περιπτώσεις των Τζοκ Λαντάλ και Βινς Χάντερ, ενόψει του προγραμματισμού της νέας σεζόν.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει Λαντάλ και Βινς Χάντερ»

Την Παρασκευή (9/4) η σεζόν ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τον σχεδιασμό του για την επόμενη χρονιά. Αναμενόμενα, λοιπόν, τα πρώτα ονόματα έχουν ξεκινήσει να έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Οράτσιο Γκάουτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δύο παίκτες ψηλά στην λίστα του για την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για τους Τζοκ Λαντάλ (26 χρονών, 2.01 μέτρα) και Βινς Χάντερ (27 χρονών, 2.03 μέτρα).

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, μιλώντας στο podcast του Σιμόνε Ματσόλα, τόνισε ότι ο Λαντάλ, ο οποίος αγωνίζεται τη φετινή σεζόν με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα της Ωκεανίας, ναι μεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, ωστόσο ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα το NBA. Ο Χάντερ, από την άλλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την ΑΕΚ, διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Βίρτους Μπολόνια, όντας πάντως ανοιχτός σε προτάσεις.

Την φετινή σεζόν ο Λαντάλ έχει 16.2 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 1.4 κοψίματα μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής με την Γιουνάιτεντ στο NBL, ενώ ο Χάντερ μετράει 9 πόντους και 4.3 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής με την Βίρτους στο ιταλικό πρωτάθλημα.