Συνεχίζουν μαζί NBA και COSMOTE TV με νέα πολυετή συμφωνία!

Η COSMOTE TV θα καλύψει περισσότερα από 350 παιχνίδια του NBA για κάθε σεζόν ως μέρος της πολυετούς επέκτασης συνεργασίας τους, η οποία θα ξεπεράσει τα 10 χρόνια.

Συνεχίζουν μαζί NBA και COSMOTE TV με νέα πολυετή συμφωνία!

ΝΒΑ και Cosmote TV ανακοίνωσαν την Δευτέρα (17/5) την ανανέωση της συνεργασίας τους για την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη. Με τη συμφωνία αυτή η COSMOTE TV θα ξεπεράσει το ορόσημο των 10 ετών ως αποκλειστικός broadcaster του NBA στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της μεγαλύτερης συνεργασίας που έχει επιτευχθεί ποτέ στην Ελλάδα με το NBA, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα απολαμβάνουν περισσότερες από 350 ζωντανές μεταδόσεις αγώνων ανά σεζόν, αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT HD. Οι μεταδόσεις αυτές περιλαμβάνουν τους αγώνες της Regular Season (έως 8 αγώνες ανά εβδομάδα) και της primetime ζώνης του Σαββάτου και της Κυριακής, τα Christmas Day Games, το NBA All Star Game, τα ΝΒΑ Playoffs και τα NBA Finals.

Οι φαν του μπάσκετ θα έχουν, επίσης στη διάθεσή τους επιπλέον live παιχνίδια μέσα από το NBA TV, το κανάλι της κορυφαίας διοργάνωσης μπάσκετ με 24ωρο πρόγραμμα, καθώς και όλα τα παιχνίδια του NBA Play-In Tournament, στο οποίο οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 7 έως 10 της κατάταξης στις δύο Περιφέρειες διεκδικούν τα 4 «εισιτήρια» που απομένουν για τη συμμετοχή τους στα Playoffs. Έτσι, οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου, όπως οι LeBron James, Stephen Curry, Kevin Durant, Luka Doncic, τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα των Μιλγουόκι Μπακς και 2 φορές MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς και τα αδέρφια του, Θανάση (Μιλγουόκι Μπακς) και Κώστα (Λος Άντζελες Λέικερς).

Στο πλαίσιο της εμπορικής συμφωνίας με το NBA οι πελάτες της COSMOTE θα μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακή τιμή το NBA League Pass, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους φαν της διοργάνωσης να παρακολουθούν, live και on demand, όλους τους αγώνες της σεζόν.

Την πλούσια δράση του NBA συμπληρώνει η εβδομαδιαία εκπομπή της COSMOTE TV «PICK N ROLL». Με κορυφαίους καλεσμένους από τον χώρο του εγχώριου και διεθνούς μπάσκετ και πλούσιο ρεπορτάζ από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, η εκπομπή παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις μπάσκετ παγκοσμίως, που φιλοξενούνται στα κανάλια COSMOTE SPORT HD, όπως NBA, ACB Liga Endesa, VTB United League και ING Basketball Super League.