Μπακς: Πήραν Τάκερ, έδωσαν Όγκαστιν, Ουίλσον στους Ρόκετς!

Παίκτης των Μπακς θα είναι ο Τάκερ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Το Μιλγουόκι απέκτησε τον έμπειρο άσο από τους Ρόκετς, μαζί με τον Ρόντιονς Κούρουτς, παραχωρώντας τους Ντι Τζέι Όγκαστιν και Ντι Τζέι Ουίλσον. Στους Σανς ο Τόρι Κρεγκ.

Μπακς: Πήραν Τάκερ, έδωσαν Όγκαστιν, Ουίλσον στους Ρόκετς!

Οι Μπακς απέκτησαν τα δικαιώματα του Πι Τζέι Τάκερ, αφού ήρθαν σε συμφωνία με τους Ρόκετς, στέλνοντας στο Χιούστον τους Ντι Τζέι Όγκαστιν, Ντι Τζέι Ουίλσον και ένα μελλοντικό draft pick. Απέκτησαν ακόμα και τον Ρόντιονς Κούρουτς. Την ίδια ώρα, έστελναν και τον Τόρι Κρεγκ στο Φίνιξ για λογαριασμό των Σανς, χωρίς να πάρουν κάτι ως αντάλλαγμα.

Με αυτή την απόκτηση του Τάκερ, οι Μπακς βάζουν στο ρόστερ έναν αναπληρωματικό ψηλό που θα παίζει μαζί με τον Μπόμπι Πόρτις πίσω από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μπρουκ Λόπεζ, προσφέροντας ποιοτικά λεπτά. Ταυτόχρονα, οι Ρόκετς απαλλάχθηκαν από ένα παίκτη που είχε εξελιχθεί σε... βαρίδι, αφού είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας μέχρι να παραχωρηθεί.

Το θετικό για τα «ελάφια» είναι ότι αποτίναξαν από πάνω τους το τριετές συμβόλαιο αξίας 20 εκατομμυρίων του Όγκαστιν, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα καλός παίκτης, δεν ταίριαξε όμως με στο Μιλγουόκι. Στους 37 αγώνες που αγωνίστηκε είχε 6.1 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ ανά 19.3 λεπτά συμμετοχής.