Μέλι: «Αν μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το!» (pic)

Ο Ιταλός παίκτης του ΝΒΑ Νικολό Μέλι, που αγωνίζεται στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού και ενθάρρυνε τους πάντες να πράξουν το ίδιο.

Μέλι: «Αν μπορείτε να εμβολιαστείτε, κάντε το!» (pic)

Στη χορήγηση της πρώτης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού προέβησαν οι υπεύθυνοι των Νιου Ορλίνς Πέλικανς σε αρκετά μέλη της ομάδας.

Ένας εξ αυτών που εμβολιάστηκαν από τον σύλλογο της Νέας Ορλεάνης ήταν ο Νικολό Μέλι. Ο 30χρονος Ιταλός φόργουορντ μετά τον εμβολιασμό του έγραψε σε ανάρτησή του στo instagram:

«Έκανα το πρώτο εμβόλιο κατά του κορονοϊού χθες. Αισθάνομαι τυχερός που είχα αυτή την ευκαιρία. Ανυπομονώ και για τη δεύτερη δόση σε τρεις εβδομάδες. Αν μπορείτε, κάντε το».

Οι «πελεκάνοι» από την πλευρά τους τόνισαν τη στήριξή τους στην εκστρατεία των αρχών να επεκταθούν οι εμβολιασμοί: «Οι Πέλικανς υποστηρίζουν την προσπάθεια της Πολιτείας (σ.σ. Λουιζιάνα) και ενθαρρύνει τους πάντες να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Είναι ο καλύτερος τρόπος έτσι ώστε να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς και να βάλουμε ένα τέλος στην πανδημία».