Ρόκετς: Στα άκρα η σχέση τους με τον Χάρντεν (video)

Ο Τζέιμς Χάρντεν θέλει να φύγει από το Χιούστον, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και οι Ρόκετς είναι έτοιμοι να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά - Το video από πάρτι σε στριπ-κλαμπ.

Ρόκετς: Στα άκρα η σχέση τους με τον Χάρντεν (video)

O Tζέιμς Χάρντεν αγωνίζεται στους Ρόκετς από το 2012 και αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών και σκόρερ στο ΝΒΑ. Ο ΜVP της Λίγκας για το 2018, έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με αρκετούς παίκτες, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει με το Χιούστον στους τελικούς του πρωταθλήματος. Πλέον, στα 31 του, θέλει να αποχωρήσει από το Τέξας και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, στην οποία θα έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει τον τίτλο που τόσο θέλει.

Οι Ρόκετς δεν τον δίνουν με ανταλλαγή και ο Τζέιμς Χάρντεν πιέζει με κάθε τρόπο. Πέρα από το γεγονός πως έχει πάρει αρκετά κιλά, δεν συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις και οι σχέσεις του πλέον με τον σύλλογο είναι... ψυχρές.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφόρησε ένα video, στο οποίο ο Τζέιμς Χάρντεν δείχνει να πρωταγωνιστεί. Με το να διασκεδάζει σε στριπ-κλαμπ, μη φορώντας μάσκα προστασίας, παρά τις οδηγίες που υπάρχουν για την προστασία από τον κορονοϊό. Οι Ρόκετς τόνισαν πως εφόσον ισχύει το video και είναι πρόσφατο, τότε θα τιμωρήσουν παραδειγματικά τον 31χρονο σούτινγκ-γκαρντ.