ΝΒΑ-Σίλβερ: «Είναι ασφαλές… Αλλιώς δεν θα ξεκινούσαμε»

Ο κομισάριος του ΝΒΑ Άνταμ Σίλβερ εμφανίστηκε κατηγορηματικός για την ολοκλήρωση της σεζόν που ξεκινάει επίσημα σε λίγες ώρες αλλά φυσικά γνωρίζει και τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

ΝΒΑ-Σίλβερ: «Είναι ασφαλές… Αλλιώς δεν θα ξεκινούσαμε»

Σε λίγες ώρες ξεκινάει η σεζόν στο ΝΒΑ επίσημα και ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ τόνισε ότι είναι ασφαλές, εμφανίστηκε κατηγορηματικός για την ολοκλήρωση της αλλά φυσικά γνωρίζει και τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

«Είναι ασφαλές. Αν δεν ήταν δεν θα αρχίζαμε. Είμαστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα των 72 αγώνων μπορεί να ολοκληρωθεί, αλλιώς δεν θα το δεχόμασταν», είπε ο Σίλβερ στην εκπομπή «First Take».

Και συνέχισε αναφερόμενος σε όσα μπορούν να πάνε λάθος: «Περιμένουμε αναβολές και μεταθέσεις αγώνων, είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό το σενάριο». Παράλληλα, ο κομισάριος του ΝΒΑ ξεκαθάρισε πως η λίγκα θα περιμένει τη σειρά της για το εμβολιασμό κατά του covid-19.

O κομισάριος της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του ΝΒΑ δεν πρέπει να έχουν ειδική μεταχείριση όσον αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Αντίθετα, πρέπει να προηγηθούν εκείνοι που το έχουν πραγματικά ανάγκη και οι ευπαθείς ομάδες.

«Το ΝΒΑ δεν θα… προσπεράσει τη σειρά για το εμβόλιο! Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες μας είναι νέοι και υγιείς, δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον εμβολιασμό. Υπάρχουν άλλα μέλη της κοινότητάς μας που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και εξυπακούεται πως έχουν προτεραιότητα. Θα συμμετάσχουμε σε καμπάνιες για τον εμβολιασμό ενθαρρύνοντας τον κόσμο να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία. Μέχρι τότε, παρακολουθούμε και περιμένουμε».