Σίξερς: Έχουν το προβάδισμα για Χάρντεν

Δύσκολα θα προχωρήσει η μετακίνηση του Χάρντεν στους Μπακς - Πιθανότερος προορισμός οι Σίξερς, οι οποίοι ετοιμάζουν ομάδα για να το πρωτάθλημα!

Σίξερς: Έχουν το προβάδισμα για Χάρντεν

O Tζέιμς Χάρντεν πιέζει με κάθε τρόπο τους Ρόκετς ώστε να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Η περίπτωση των Μπακς απομακρύνεται, καθώς δεν υπάρχει παίκτης (αφήστε στην άκρη τον Αντετοκούνμπο) που δελεάζει το Χιούστον.

Οι Σίξερς, όμως, έχουν ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες, που μπορούν να δώσουν στους Ρόκετς. Οι πληροφορίες από τις ΗΠΑ αναφέρουν πως το Χιούστον δείχνει θετικό στο να δώσει τον Τζέιμς Χάρντεν για τον 24χρονο Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, Μπεν Σίμονς.

Οι Σίξερς, βέβαια, οι οποίοι έχουν για μεγάλο αστέρι τους τον Αφρικανό σέντερ, Τζόελ Εμπίντ, δεν θέλουν να θυσιάσουν τον Σίμονς, ο οποίος ήταν η 1η επιλογή στο Ντραφτ του 2016. Θα πρέπει, όμως, κάτι να δώσουν, γιατί είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Τζέιμς Χάρντεν.

Σύμφωνα με τους New York Times, μάλιστα, οι Σίξερς είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Χάρντεν και υπάρχει επιπλέον λόγος. Πέρα από τους διαθέσιμους παίκτες (και την επιθυμία του Χάρντεν να μετακομίσει στη Φιλαντέλφια), τονίζει ότι οι καλές σχέσεις ανάμεσα στους δύο general manager (Ντάριλ Μόρεϊ των Σίξερς και Ράφαελ Στόουν των Ρόκετς) είναι μία καλή ευκαιρία να επιδιορθωθούν οι σχέσεις των δύο ομάδων, μετά την αποχώρηση του Μόρεϊ από το Χιούστον με προορισμό τη Φιλαντέλφια.