Αντετοκούνμπο: Αγωνία για τη συμμετοχή του στο Game 5 με το Μαϊάμι!

Η αγωνία κορυφώνεται, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Game 5 στο Μπακς-Χιτ, αναφορικά με τη συμμετοχή ή μη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το Μιλγουόκι βρίσκεται υπό το φάσμα του αποκλεισμού και ο MVP είναι ταλαιπωρημένος από δύο διαστρέμματα. 

Αντετοκούνμπο: Αγωνία για τη συμμετοχή του στο Game 5 με το Μαϊάμι!

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι φίλοι των Μιλγουόκι Μπακς, καθώς λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του Game 5 (01:30-Cosmote Sport 4) κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ και υπό το φάσμα του αποκλεισμού -είναι πίσω στη σειρά με 3-1-, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι αμφίβολος και ουδείς γνωρίζει αν θα καταφέρει τελικά να ενισχύσει την ομάδα του. Όλοι ποντάρουν στη νοοτροπία του και στο ότι θα σφίξει και πάλι τα δόντια και θα βγει έξω να παίξει, αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις, θεωρίες και προσδοκίες και τίποτα χειροπιαστό, βασισμένο σε γεγονότα.

Χτύπησε ξανά ο Αντετοκούνμπο και αποχώρησε για τα αποδυτήρια! (pics-vids)

Αντετοκούνμπο: Η προστατευτική μπότα, τι είπε ο Μπουντενχόλζερ και τι ο Μπάτλερ

Ο Έλληνας MVP είχε αποχωρήσει από το Game 4 στο 2ο λεπτό της 2ης περιόδου με διάστρεμμα, έχοντας ήδη ταλαιπωρηθεί από… διάστρεμμα από το τρίτο παιχνίδι της σειράς, από όπου μάλιστα είχε φύγει κουτσαίνοντας.

Έκανε θεραπείες, φόρεσε και ειδική μπότα και η όποια απόφαση θα ληφθεί λίγη ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα. Αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι των Μπακς είναι να βγει στο παρκέ για προθέρμανση, να κάνει κάποιες κινήσεις, άλματα, πλάγια βήματα για να δει αν πονάει, πόσο πονάει και αν μπορεί να αγωνιστεί.

Μαϊάμι Χιτ-Μιλγουόκι Μπακς 115-118: «Ζωντανοί» οι Μπακς χωρίς Γιάννη-Ο Μίντλετον ήταν… Freak! (vids)

Ο Τζορτζ Χιλ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέας απουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο και είπε: «Δεν είναι κάτι καινούριο για μας. Έχουμε ξαναπαίξει χωρίς αυτόν, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε την κατάλληλη νοοτροπία, γιατί είτε κερδίζουμε είτε… πάμε σπίτι». Κλείνοντας είπε «δεν μπορούμε όμως να μείνουμε στο παρελθόν. Απλά, πρέπει να βγούμε εκεί έξω και να ανταγωνιστούμε».

Είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να αγωνιστεί, αυτό μεταφέρουν και τα αμερικανικά δίκτυα, το έχει δείξει άλλωστε στο παρελθόν και ο προπονητής του, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ευελπιστεί να τα καταφέρει.

«Είναι αδύνατο να πεις κάτι, αλλά μαντεύω πως ναι, υπάρχει ελπίδα. Δεν το αποκλείουμε. Πρέπει να τα βάλουμε όλα κάτω και να αποφασίσουμε. Να καταλάβουμε με τι έχουμε να κάνουμε και με τον παίκτη και με την νοοτροπία του. Πρέπει να προχωράς, να παίρνεις την καλύτερη απόφαση με τις πληροφορίες που έχεις και αυτό θα κάνουμε και εμείς».