Σίλβερ: «Υποστηρίζω ολόψυχα τους παίκτες του NBA και WNBA»

Την πλήρη στήριξή του στις ενέργειες των ανθρώπων του NBA και WNBA ως αντίδραση στα εντεινόμενα περιστατικά αστυνομικής βίας εναντίον Αφροαμερικανών στις ΗΠΑ εξέφρασε ο κομισάριος της λίγκας Άνταμ Σίλβερ.

Σίλβερ: «Υποστηρίζω ολόψυχα τους παίκτες του NBA και WNBA»

Σε αναβρασμό βρίσκονται αυτόν τον καιρό το NBA και το WNBA λόγω των συνεχόμενων περιστατικών ρατσιστικών επιθέσεων από αστυνομικούς σε Αφροαμερικανούς στις ΗΠΑ. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν προβεί σε ιστορικής σημασίας ενέργειες όπως η πιο πρόσφατη των Μιλγουόκι Μπακς να μην κατέβουν να παίξουν με τους Ορλάντο Μάτζικ, με τις υπόλοιπες ομάδες και τις διοικήσεις να στέκονται στο πλευρό τους.

Από την πλευρά του ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος μπροστά σε όλο αυτό και με επίσημη τοποθέτησή του απέδειξε ξανά ότι έχει κοινωνικές ευαισθησίες και ακούει τις ανησυχίες των παικτών. Τόνισε λοιπόν ότι στηρίζει τις κινήσεις τους που στοχεύουν σε ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Υποστηρίζω ολόψυχα τους παίκτες του NBA και του WNBA και τη δέσμευσή τους να ρίξουν φως σε σημαντικά ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης».