ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτώ τον Κόμπι και την Τζίτζι»

Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκίνησε αναφερόμενος στον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του Τζίτζι που πριν λίγους μήνες σκοτώθηκαν σε δυστύχημα με ελικόπτερο. 

ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Δεν περνάει μέρα που να μην σκεφτώ τον Κόμπι και την Τζίτζι»

Η σχέση του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Κόμπι Μπράιαντ ήταν σχεδόν αδελφική. Ο "Βασιλιάς" μίλησε για την απώλεια του "Black Mamba", για το βραβείο του MVP και για την παρουσία των Λέικερς στο restart του NBA.

Ο ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς τέθηκε στη διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό δέχτηκε δεκάδες ερωτήσεις. Μία απο αυτή αφορούσε τον Κόμπι με τον ΛεΜπρόν να τονίζει πως δεν υπάρχει μέρα που να μην σκέφτεται τον φίλο του και την αδικοχαμένη κορούλα του.

Για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ κι αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο: «Δεν υπάρχει μέρα που να περνάει και να μην σκέφτομαι τον Κόμπι και την Τζίτζι. Ούτε μία».

Για το βραβείο του MVP: «Θυμάμαι που έλεγαν παλιά ο ΛεΜπρόν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά στην Ανατολή, αλλά όχι στην Δύση γιατί είναι πιο δύσκολη περιφέρεια. Οι Λέικερς ήταν η καλύτερη ομάδα στην Δύση μέχρι και την διακοπή για κορονοϊό. Μέχρι και την διακοπή έδειξα για τι ήμουν ικανός όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά και ομαδικό».