Λέικερς: Θα πάει στο Ορλάντο ο Χάουαρντ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ γνωστοποίησε στους Λέικερς ότι θα μεταβεί κανονικά στο Ορλάντο για την επανέναρξη του NBA, ενώ θα καταβάλλει το υπόλοιπο του μισθού του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Λέικερς: Θα πάει στο Ορλάντο ο Χάουαρντ

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ πήρε την απόφασή του. Ο έμπειρος σέντερ των Λέικερς έκανε γνωστό ότι θα ενισχύσει την ομάδα του στη επανέναρξη του NBA στο Ορλάντο.

Ο Χάουαρντ ήταν μεταξύ των παικτών που είχαν πάρει θέση κατά της επανέναρξης, μαζί με τον Κάιρι Ίρβινγκ, λόγω των κοινωνικών αναταράξεων στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ο Αμερικανός άσος αντιμετωπίζει και οικογενειακά προβλήματα, καθώς πριν από μερικούς μήνες η μητέρα του 6χρονου γιου του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Ο τεχνικός των «λιμανθρώπων», Φρανκ Βογκέλ, πάντως, είχε εκφράσει την αισιοδοξία του για την έκβαση της υπόθεσης Χάουαρντ, όπως και έγινε τελικά.

Ο Χάουαρντ ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου στο CNN: «Θα βρεθώ με την ομάδα μου στο Ορλάντο. Έχω υποχρέωση στους συμπαίκτες μου, τους φιλάθλους, τους Λέικερς και σε όλους στον οργανισμό της ομάδας, αλλά την ίδια στιγμή έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και την κοινότητά μου. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουμε ότι ο κόσμος δεν θα ξεχάσει τι συμβαίνει στις κοινότητες».