Ντουάιτ Χάουαρντ: Πέθανε η μητέρα του παιδιού του

Πένθος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Πέθανε μητέρα του παιδιού του εν μέσω πανδημίας, όπως αποκάλυψε ο σέντερ των Λέικερς.

Ντουάιτ Χάουαρντ: Πέθανε η μητέρα του παιδιού του

Δύσκολες προσωπικές στιγμές βιώνει ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Όπως αποκάλυψε ο σέντερ των Λέικερς, στις 27 Μαρτίου πέθανε η μητέρα του παιδιού του. Περιγράφοντας το γεγονός, ο Χάουαρντ εξήγησε ότι έμαθε τα άσχημα νέα την στιγμή που ετοιμαζόταν να καλέσει την πρώην σύντροφό του, Μελίσα Ρίος, να περάσουν μαζί και με τον γιο τους την καραντίνα στις ΗΠΑ:

«Όπως της έγραφα το μήνυμα, ήταν η στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστώ όλο αυτό το γεγονός, να το ξεπεράσω. Ακόμη είναι...», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στην δυσκολία του να εξηγήσει αυτό που συνέβη στον 6χρονο γιο του.

Η κηδεία της Ρίος έγινε στη Νεβάδα, στην οποία παρευρέθηκε και ο ίδιος, αφού όπως σχολίασε «δεν υπήρχε περίπτωση να μην είμαι εκεί για τον γιο μου και την οικογένεια της Μελίσα. Άξιζε πάντα τα καλύτερα, κι άξιζε ακόμη περισσότερα από το να είμαι απλά εκεί στην κηδεία της».

Φυσικά, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση είναι το μικρότερο μέλημα του Χάουαρντ, ο οποίος καλείται να στηρίξει τον γιο του σε αυτή την δύσκολη στιγμή: «Είναι μια γλυκόπικρη κατάσταση, γιατί αφενός θέλω να ξαναπαίξω, αλλά ο γιος μου με χρειάζεται περισσότερο από ποτέ αυτή την στιγμή».