Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το «αιώνιο» ντέρμπι

Κύμη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μέσω των ημιτελικών αναμετρήσεων.

Κύπελλο Ελλάδος: Τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το «αιώνιο» ντέρμπι

Δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη (13/2) για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και θα αναδείξουν τους νικητές οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον 44ο τελικό την επόμενη Κυριακή (17/2, 17:00) στα «Δύο Αοράκια».

Στις 17:00 η Κύμη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την παρθενική τους συμμετοχή σε τελικό, ενώ δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Για τους φιλοξενούμενους, μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος ωστόσο δίνει κανονικά το «παρών» στην δωδεκάδα.

Όλα τα βλέμματα, πάντως, θα είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ για το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» (20:00, LIVE στο fosonline.gr). Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι για τέταρτη φορά φέτος. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τους Ματ Λοτζέσκι, Νίκο Παππά ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ κάνει αγώνα μέχρι τελευταία στιγμή για να βρεθεί στην δωδεκάδα. Για τους «ερυθρόλευκους», ο Ντέιβιντ Μπλατ άφησε εκτός αποστολής τον Αξέλ Τουπάν και συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Μπριάντε Γουέμπερ, ενώ κανονικά στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Κώστας Παπανικολάου.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

17:00 Κύμη-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ2)
20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (ΕΡΤ 2)