Προπονήθηκε ο Παπανικολάου και παίζει στο ΟΑΚΑ

Έπεσε ο πυρετός του Κώστα Παπανικολάου, προπονήθηκε με την ομάδα και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς στο ΟΑΚΑ. Το "παρών" στο ΣΕΦ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. 

Προπονήθηκε ο Παπανικολάου και παίζει στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στο ΣΕΦ για τον νοκ-άουτ ημιτελικό της Τετάρτης (13/2, 20:00, ΕΡΤ-2) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της ομάδας πραγματοποιήθηκε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, εμψυχώνοντας παίκτες και προπονητικό-τιμ.

Ο Κώστας Παπανικολάου διεκδικεί το βραβείο του πιο... άτυχου παίκτη των "ερυθρολεύκων" το τελευταίο διάστημα. Εκεί που ήταν ο πιο φοριμαρισμένος παίκτης του Ολυμπιακού, άρχισαν τα προβλήματα. Ύστερα από το αιμάτωμα στο γόνατο, το οποίο και τον ταλαιπώρησε, στη συνέχεια αφού το ξεπέρασε, έπεσε θύμα ίωσης και ανέβασε υψηλό πυρετό.

Ο 28χρονος φόργουορντ συνήλθε με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός έπεσε, αισθάνθηκε καλύτερα και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας στο ΣΕΦ. Δεν έχει αναρρώσει πλήρως, αλλά έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ντέιβιντ Μπλατ για το ματς στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν (εκτός αν ανεβάσει πάλι πυρετό) πως ο Κώστας Παπανικολάου θα δώσει κανονικά το "παρών" στον νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.