Οριστικό: Με Γουέμπερ στο ΟΑΚΑ, εκτός ο Τουπάν

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του ενόψει Παναθηναϊκού τον Μπριάντε Γουέμπερ. Ο λόγος που μένει εκτός ο Αξέλ Τουπάν. 

Οριστικό: Με Γουέμπερ στο ΟΑΚΑ, εκτός ο Τουπάν

Ο Μπριάντε Γουέμπερ είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ, μάλιστα, θα μπει από νωρίς στα... βαθιά, καθώς θα το πραγματοποιήσει στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, στη νοκ-άουτ αναμέτρηση της Τετάρτης (13/2, 20:00, ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήθελε να έχει στη διάθεση του τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ, ώστε να αναλάβει το μαρκάρισμα του Νικ Καλάθη, έχοντας στόχο να περιορίσει την δράση του σε δημιουργία και σκορ. Ο Μπριάντε Γουέμπερ, άλλωστε, φημίζεται για τις αμυντικές του αρετές και τώρα θα κληθεί να αναλάβει την... εξολόθρευση του "πράσινου εγκέφαλου".

Από την στιγμή που οι ξένοι πλέον στον Ολυμπιακό έγιναν επτά, ένας πρέπει να αποκλειστεί και να μείνει εκτός λίστας. Φαβορί για να μείνει εκτός ήταν ο Γιάνις Τίμα, αλλά τελικά θα αποκλειστεί ο Αξέλ Τουπάν. Αυτό έχει σχέση με τον Κώστα Παπανικολάου. Η συμμετοχή του Έλληνα φόργουορντ στο ματς είναι δεδομένη, αλλά επειδή δεν είναι 100% έτοιμος, ο Αμερικανός κόουτς ήθελε να έχει ενεργό ένα σουτέρ, όπως ο Λετονός, και όχι τον Γάλλο, που φημίζεται περισσότερο για τις αμυντικές του ικανότητες.