Αλεξανδρή: «Έχουμε το μέταλλο του νικητή»

Το πέμπτο σερί κύπελλο κατέκτησε ο Ολυμπιακός στα Χανιά μετά την νίκη του επί της Ελευθερίας Μοσχάτου στον τελικό του Final 4. 

Αλεξανδρή: «Έχουμε το μέταλλο του νικητή»

Η Διονυσία Αλεξανδρή μίλησε για την επιτυχία του Ολυμπιακού, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στην Ελευθερία Μοσχάτου για την παρουσία της στη διοργάνωση.

«Είναι αλήθεια ότι διαθέτουμε μια πολλή καλή ομάδα με μεγάλο ρόστερ κάτι το οποίο μας βοήθησε πολύ. Είχαμε κάποια κενά διαστήματα στον τελικό, αλλά το βάθος του πάγκου και η εμπειρία που έχουμε όλες οι αθλήτριες ήταν καθοριστικοί παράγοντες για την έκβαση του αγώνα. Σαν ομάδα έχουμε το μέταλλο του νικητή» ήταν τα λόγια της Αλεξανδρή.

Η Ελευθερία Μοσχάτου πάλεψε ως το τέλος τον αγώνα με την Διονυσία Αλεξανδρή να έχει μόνο καλά λόγια να πει…

«Πολλοί έλεγαν ότι το ζευγάρι Ολυμπιακός – Ελευθερία Μοσχάτου στον τελικό θα ήταν κάτι εύκολο για εμάς. Ήταν όμως ένας πραγματικός τελικός. Η Ελευθερία Μοσχάτου παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πάλεψε ως το τέλος και της αξίζουν συγχαρητήρια. Και η διοργάνωση φυσικά ήταν εξαιρετική και υπήρχε καλή οργάνωση, ενώ ήρθε κόσμος στο γήπεδο και κυρίως παιδιά. Ελπίζω κάποια από αυτά να αγαπήσουν τον χώρο και να ξεκινήσουν το μπάσκετ. Αυτό θα είναι κέρδος και μια μεγάλη επιτυχία».

Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την συνέχεια του πρωταθλήματος που μπαίνει στην τελική του ευθεία. «Αυτό το τρόπαιο μας ανεβάζει ψυχολογικά. Παρόλα αυτά οι τελικοί του πρωταθλήματος είναι κοντά και θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα τον υπολογίζουμε και δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας στις μεταξύ μας αναμετρήσεις».