Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό της Κυριακής

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ελευθερία Μοσχάτου 

Κύπελλο μπάσκετ γυναικών: Η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό της Κυριακής

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου του Κλειστού Γυμναστηρίου Κλαδισού στα Χανιά, η συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων που θα διεκδικήσουν αύριο (15.00) το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών.

Μάριος Δεσποτάκης (προπονητής Ελευθερία Μοσχάτου): «Όπως είπαμε και χθες για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρεθήκαμε στο Final 4, ήταν στόχος και το καταφέραμε. Η κλήρωση μας έδωσε έναν ημιτελικό με τα Χανιά οπότε ο επόμενος στόχος ήταν να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στον τελικό, το καταφέραμε και αυτό και πλέον θα παίξουμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ξέρουμε το επίπεδό του. Είναι αποδεδειγμένα η καλύτερα ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εμείς θα απολαύσουμε αυτή τη γιορτή, αυτό τον τελικό. Είναι σίγουρα λάθος για μια ομάδα να πηγαίνει να παίξει ένα παιχνίδι έχοντας προδιαγεγραμμένη μια ήττα. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Αναστασία Τσέρου (αθλήτρια Ελευθερίας Μοσχάτου): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που φτάσαμε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Εμείς σαν Ελευθερία είμαστε πολύ περήφανοι. Προφανώς έχει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Όσον αφορά εμάς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Μάρτινς Ζίμπαρτς (προπονητής Ολυμπιακού): «Αύριο έχουμε τον τελικό. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα της Ελευθερίας Μοσχάτου. Δεν μπορεί κάποιος να βρεθεί από ατύχημα στον τελικό. Απέδειξαν ότι είναι έτοιμοι να παίξουν στους αγώνες Κυπέλλου και να κερδίσουν. Κέρδισαν στον ημιτελικό τα Χανιά μέσα στην έδρα τους και απέδειξαν ότι είναι καλή ομάδα που ξέρει να μάχεται. Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με το μέγιστο των δυνατοτήτων μας και με μεγάλη ένταση για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο».

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (αθλήτρια Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Για μένα σε ένα τέτοιο ματς δεν υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ. Η Ελευθερία Μοσχάτου είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη ομάδα, παίζουν πάρα πολύ καλά, είναι πολύ καλά κοουτσαρισμένη από τον κόουτς Δεσποτάκη. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε πιστές στο πλάνο που θα μας πούνε οι προπονητές. Να αξιοποιήσουμε την προπόνηση που έχουμε σήμερα και το σκάουτινγκ και να παρουσιαστούμε σοβαρές και όπως πρέπει αύριο διεκδικώντας το Κύπελλο. Ήταν από την αρχή της χρονιάς ένας από τους στόχους μας, ο Ολυμπιακός πάντα θέτει υψηλούς στόχους, επομένως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο αύριο».