ΑΕΚ: «Ζητάμε από την ΕΟΚ το πρακτικό της απόφασης»

Η διοίκηση της ΑΕΚ… τραβάει το σχοινί και επιμένει για την αναβολή του αποψινού (26/12, 20:00) αγώνα Κυπέλλου με το Περιστέρι καταθέτοντας εκ νέου αίτημα για τη μη τέλεσή του λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού

ΑΕΚ: «Ζητάμε από την ΕΟΚ το πρακτικό της απόφασης»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν σκοπεύει να αφήσει να περάσει η απόρριψη του αιτήματός της για αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι κατέθεσε εκ νέου στην ΕΟΚ αίτημα αναβολής του αγώνα, ζήτησε το πρακτικό της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής για τη μη αναβολή της αναμέτρησης ως «νομική ασπίδα» σε πιθανές ενέργειες εναντίον της ΚΑΕ.

AEK - Περιστέρι: Κανονικά το παιχνίδι

Παράλληλα ενημέρωσε πως αυτή την ώρα διεξάγεται τρίτος μοριακός έλεγχος σε όλο το αγωνιστικό τμήμα στο κλειστό γήπεδο της ομάδας στα Άνω Λιόσια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«H AEK BC ενημερώνει, ότι υπέβαλε νέο αίτημα προς την ΕΟΚ.

Με το νέο αίτημα, ζητούμε το Πρακτικό της απόφασης της Επιτροπής Κυπέλλου, βάσει του οποίου απερρίφθη το αίτημά μας για αναβολή της αποψινής αναμέτρησης με Περιστέρι, για νομική κάλυψη στην περίπτωση, που ο οιοσδήποτε δύναται να κινηθεί εναντίον της εταιρίας μας.

Υπενθυμίζεται, ότι είχαμε ενημερώσει έγκαιρα τα θεσμικά όργανα για τον κίνδυνο διασποράς του ιού στην ομάδα μας, η οποία ήδη βρισκόταν σε υψηλή επιτήρηση, με ασθενή μέλη (με COVID-19), ή εμπύρετα μέλη-αθλητές της.

Επίσης, η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι αυτή την ώρα, ήτοι λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, πραγματοποιείται στα Άνω Λιόσια, τρίτος κατά σειρά έλεγχος, με τη διαδικασία PCR - Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού (Μέθοδος Μοριακού Ελέγχου) για την Ομάδα μας και τα στελέχη της».

ΑΕΚ: «Κι όμως… Θα γίνει κανονικά το ματς» (pic)

Κι όλα αυτά την ώρα που η αποστολή του Περιστερίου έχει αναχωρήσει κανονικά από το κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου» και κατευθύνεται στα Άνω Λιόσια.