ΑΕΚ: «Κι όμως… Θα γίνει κανονικά το ματς» (pic)

Την έντονη δυσφορία της για την απόφαση της Ομοσπονδίας να διεξαχθεί κανονικά η σημερινή (26/12) αναμέτρηση της ομάδας με το Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου εξέφρασε η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: «Κι όμως… Θα γίνει κανονικά το ματς» (pic)

Η ΕΟΚ αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά ο προγραμματισμένος για απόψε (26/12) αγώνας της ΑΕΚ με το Περιστέρι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, παρά τα κρούσματα κορονοϊού που έχουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η Ένωση έχει δύο παίκτες με κορονοϊό, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ άουτ και για το λόγο αυτό απέστειλε αίτημα αναβολής στην ΕΟΚ, η οποία απάντησε αρνητικά.

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα - Στον αέρα το ματς με το Περιστέρι

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη δυσφορία των παραγόντων της «Ένωσης» που με ανάρτησή τους στα social media σχολίασαν την απόφαση.

AEK - Περιστέρι: Κανονικά το παιχνίδι

«Κι όμως... Με απόφαση της ΕΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά η αποψινή αναμέτρηση με Περιστέρι...» ανέφερε η ΚΑΕ ΑΕΚ, στρέφοντας ξεκάθαρα τα… βέλη της προς την Ομοσπονδία, που απέρριψε το αίτημα της ομάδας.

Από την πλευρά της ΕΟΚ πάντως έγινε σαφές πως το υγειονομικό πρωτόκολλο σε αυτή την περίπτωση αναφέρει πως απαιτούνται τέσσερα κρούσματα παικτών για να οδηγηθεί ένα παιχνίδι σε αναβολή και για το λόγο αυτό το αίτημα της ΑΕΚ δεν βρήκε ανταπόκριση.