Μιλουτίνοφ: «Η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα ήταν δύσκολη»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποκάλυψε πως η πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα ήταν δύσκολη ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μιλουτίνοφ: «Η πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα ήταν δύσκολη»

Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα του εξωτερικού για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος με δηλώσεις του σε ξένο Μέσο αναφέρθηκε στο πως πέρασε στη χώρα μας.

Όπως υποστήριξε ο Σέρβος σέντερ η πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα ήταν αρκετά δύσκολη, ωστόσο κατάφερε να προσαρμοστεί χάρη στην υποστήριξη των δικών του ανθρώπων.

Συγκεκριμένα είπε: «Έναν καλό φίλο τον χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια. Γνωρίζω ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, μπορώ να ζητήσω βοήθεια και θα την λάβω. Για παράδειγμα, η πρώτη χρονιά μου στην Ελλάδα ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα τόσο μακριά από το σπίτι. Ήταν δύσκολο για μένα να προσαρμοστώ, αλλά ένιωσα την υποστήριξη των δικών μου ανθρώπων, και αυτό μου έδωσε δύναμη. Επομένως, είμαι χαρούμενος που έχω αυτούς τους φίλους, πραγματικούς και ειλικρινείς».

Στη συνέχεια ο πρώην ψηλός των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας λέγοντας: «Είμαι απίστευτα τυχερός. Τρεις μέρες πριν ξεκινήσει η καραντίνα, ο αδερφός μου και ο καλύτερος φίλος μου ήρθαν σε μένα. Επρόκειτο να διασκεδάσουμε, αλλά ξαφνικά κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και έπρεπε να μείνουν μαζί μου για σχεδόν τρεις μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Μου άρεσε ακόμη που περάσαμε τόσο πολύ χρόνο μαζί».

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την εγκατάσταση του στην πρωτεύουσα της Ρωσίας σχολίασε: «Όλοι λένε ότι η Μόσχα είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο. Το χειμώνα, φυσικά είναι παγωμένη, αλλά δεν νομίζω ότι θα περάσω πολύ χρόνο στο δρόμο. Στη Σερβία, το χόκεϋ δεν είναι δημοφιλές, αλλά ξέρω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα στη Ρωσία. Επιπλέον, το χόκεϊ της ΤΣΣΚΑ είναι ένα σοβαρό όνομα στον αθλητικό κόσμο. Επομένως, σίγουρα θα βρω χρόνο να πάω στο χόκεϊ και να το δω ζωντανά. Και το ποδόσφαιρο είναι απαραίτητο. Αυτό είναι το αγαπημένο μου άθλημα. Φυσικά μετά το μπάσκετ».