Ομπράντοβιτς: Μένει στη Φενέρ - «Συμβόλαιο 2 εκατ., μπάτζετ 20 εκατ.» - Τι σημαίνει αυτό για Σλούκα

Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία την παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε. Πόσα χρήματα θα πάρει ο Σέρβος και το μπάτζετ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ομπράντοβιτς: Μένει στη Φενέρ - «Συμβόλαιο 2 εκατ., μπάτζετ 20 εκατ.» - Τι σημαίνει αυτό για Σλούκα

Δεδομένη θεωρούν στην Τουρκία την παραμονή του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Aksam», υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ του Σέρβου κόουτς και της Φενέρ, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

Η τουρκική εφημερίδα όχι μόνο κάνει λόγο για οριστική συμφωνία αλλά αποκαλύπτει και ποσά!

Σύμφωνα λοιπόν με την «Aksam», ο Ομπράντοβιτς δέχτηκε να ρίξει τις ετήσιες αποδοχές του από τα τρία στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά το μπάτζετ της τουρκικής ομάδας, θα υπάρξει μεν μείωση, αλλά όχι σε βαθμό που να μην μπορεί να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.

Προς παραμονή ο Ομπράντοβιτς: «Ο ατζέντης του στην Πόλη για τις υπογραφές» (pic)

Για την ακρίβεια, το μπάτζετ των Τούρκων θα είναι στα 20 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρουν οι γείτονες, ένα ποσό που ικανοποίησε τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι έτοιμος για τις υπογραφές.

Η... σύνδεση με Σλούκα

Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά για τον Ολυμπιακό και τον Κώστα Σλούκα; Το πιθανότερο είναι... τίποτα. Η εκτίμηση που υπάρχει και στον Ολυμπιακό είναι ότι η υπόθεση Σλούκα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παραμονή ή μη του Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε.