Προς παραμονή ο Ομπράντοβιτς: «Ο ατζέντης του στην Πόλη για τις υπογραφές» (pic)

Για τέταρτη μέρα συνεχίζονται οι συζητήσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη Φενέρμπαχτσε. Προς παραμονή ο Σέρβος, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Προς παραμονή ο Ομπράντοβιτς: «Ο ατζέντης του στην Πόλη για τις υπογραφές» (pic)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται πως θα παραμείνει στη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι συζητήσεις με τη διοίκηση έχουν μπει πλέον σε θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας στη νέα περίοδο.

Ο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από τη Δευτέρα (15/6) και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα επιστρέψει στο Βελιγράδι την Παρασκευή (19/6).

Ο Τούρκος ρεπόρτερ Ισμαήλ Σενιόλ ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Οι διαπραγματεύσεις για την επόμενη σεζόν στη Φενέρμπαχτσε βρίσκονται στην τέταρτη ημέρα. Υπάρχει μια πιο θετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με την πρώτη μέρα. Συζητούνται λεπτομέρειες του σχεδιασμού σε περίπτωση συνέχισης της συνεργασίας με τον Ομπράντοβιτς. Τα υπάρχοντα συμβόλαια είναι ένα από τα θέματα. Ο Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει στο Βελιγράδι αύριο».

Στη συνέχεια και το γνωστό τουρκικό κανάλι «A SPOR» ανέφερε πως υπάρχει δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και τον Σέρβο κόουτς, τονίζοντας πως αναμένεται η άφιξη του ατζέντη για υπογραφές.

Δείτε την ανάρτηση του Ισμαήλ Σενιόλ: