Ο Μπερτομέου ξεμπρόστιασε τον Παναθηναϊκό: «Έχει δηλώσει συμμετοχή για τη νέα σεζόν στην EuroLeague»

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» πως αποχωρεί από την EuroLeague, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου σε συνέντευξη του τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Ο Μπερτομέου ξεμπρόστιασε τον Παναθηναϊκό: «Έχει δηλώσει συμμετοχή για τη νέα σεζόν στην EuroLeague»

Πριν λίγες μέρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός από την EuroLeague, ενώ ακολούθως δημοσιοποιήθηκε επίσημα η απόφαση του να φύγει από τη διοργάνωση. Βέβαια, δεν είναι απλό, καθώς υπάρχει ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ. Από το «τριφύλλι», πάντως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα λόγια τους πράξη.

Ωραία όλα αυτά, αλλά ο Τζόρντι Μπερτομέου, σε συνέντευξη του, έδωσε μία άλλη διάσταση στο θέμα. Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης, παραχωρώντας συνέντευξη στο EuroLeague Greece, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση της σεζόν 2020-2021!

-Είναι αλήθεια ότι έχει ήδη εγγραφεί και ότι η σχετική ημερομηνία έχει λήξει στο τέλος του προηγούμενου μήνα;

«Ο Παναθηναϊκός, όπως και οι υπόλοιπες δέκα ομάδες με συμβόλαιο, εγγράφονται αυτόματα για την επόμενη σεζόν, καθώς έχουν μόνιμη άδεια. Κάθε καλοκαίρι πρέπει απλώς να ενημερώνουν για τις αλλαγές που σχετίζονται με τη νέα σεζόν.

Δεδομένης της παγκόσμιας κατάστασης, πρέπει να καταλάβουμε ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε αυτήν τη διαδικασία, καθώς υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στο τραπέζι και πολλές ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τον προγραμματισμό τους. Αλλά για να απαντήσω ξεκάθαρα στην ερώτησή σας, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στην Euroleague της νέας χρονιάς.»

Παναθηναϊκός: Αίσθηση στα διεθνή ΜΜΕ η αποχώρηση από τη Euroleague! (pics)

Αποχώρηση Παναθηναϊκού από Euroleague - Πρέπει να πληρώσει ρήτρα ύψους 10.000.000 ευρώ

Αποχωρεί ο Παναθηναϊκός από τη Euroleague - H επιστολή στον Μπερτομέου

Σε μια μάχη κερδίζεις ή χάνεις...

Πηγή: Εuroleague Greece