Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει μόνη της στις μεταγραφές: Συμφώνησε και με τον Σιλντς της Μπασκόνια

Η Αρμάνι Μιλάνο ήρθε σε συμφωνία και με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, Σάβιν Σιλντς, ο οποίος αγωνίστηκε με τη Μπασκόνια φέτος.

 

Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει μόνη της στις μεταγραφές: Συμφώνησε και με τον Σιλντς της Μπασκόνια

Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες, οι σύλλογοι που θέλουν να έχουν υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Φροντίζουν να κλείνουν από νωρίς τους παίκτες που τους ενδιαφέρον, αυτούς τουλάχιστον που βρίσκονται στα πάνω ράφια.

Η Αρμάνι Μιλάνο, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι δείχνει να παίζει μπάσκετ χωρίς αντίπαλο στο μεταγραφικό παζάρι. Μετά τις συμφωνίες με τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς, ήρθε σε συμφωνία και με τον Σάβιν Σιλντς. Πρόκειται για τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη Μπασκόνια.

Στην τρέχουσα σεζόν που δεν ολοκληρώθηκε, ο Σάβιν Σιλντς είχε μέσο όρο 9.5 πόντους (51.2% δίποντα, 34.6% τρίποντα), 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 25 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος σε 26 ματς.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Λουίτζι Ντατόμε της Φενέρμπαχτσε, ενώ πρόσφατα ανανέωσε και το συμβόλαιο του Αμερικανού σέντερ, Κάλεμπ Ταρζέφσκι.