Φενέρμπαχτσε: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ομπράντοβιτς - Κρίνεται και το μέλλον του Σλούκα

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις της Φενέρμπαχτσε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως τονίζουν στην Τουρκία. Ένα γεγονός που επηρεάζει άμεσα και τον Κώστα Σλούκα. 

Φενέρμπαχτσε: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τον Ομπράντοβιτς - Κρίνεται και το μέλλον του Σλούκα

Από τη στιγμή που η σεζόν ολοκληρώθηκε και επίσημα στην Euroleague, ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν βάλει μπρος τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε έχει πολλά θέματα προς επίλυση με κορυφαίο και κυρίαρχο αυτό της παραμονής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο τούρκικος σύλλογος έχει πολλά εκατομμύρια χρέη και το άνοιγμα στο μπάσκετ είναι μεγάλο, καθώς χρωστάνε πολλούς μισθούς και στους παίκτες. Η πανδημία του κορονοϊού τους φέρνει σε ακόμη πιο δυσχερή θέση καθώς θα γίνουν μειώσεις τόσο σε παίκτες όσο και γενικότερα στο μπάτζετ.

Σλούκας: Προχωρούν οι συζητήσεις με Ολυμπιακό

Υπό αυτό το πρίσμα, είναι μετέωρη η θέση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο περιμένουν να δουν τι θα πράξει και οι παίκτες του, με πρώτο τον Κώστα Σλούκα. Τα σενάρια που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ωστόσο όλα φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά.

Τουρκία: «Πρόταση της Ρεάλ στον Κώστα Σλούκα»

Όπως μεταδίδουν οι Τούρκοι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη διοίκηση της Φενέρ και τον πρόεδρο Άλι Κοτς, ώστε να συζητήσουν για το μπάτζετ και το μέλλον που προδιαγράφεται στην ομάδα, ούτως ώστε να αποφασίσει ο Σέρβος τεχνικός τι θα πράξει.

Την απόφασή του αναμένει και ο Κώστας Σλούκας. Έχει πει πως αν φύγει ο Ομπράντοβιτς, θα αποχωρήσει και ο ίδιος, ωστόσο μένει να φανεί και σε τι βαθμό θα επηρεαστεί και το δικό του συμβόλαιο στη Φενέρ. Έχει συμβόλαιο σε ισχύ που κοστίζει περί το 1.9 εκ. ευρώ, αλλά είναι δεδομένο πως η Φενέρ θα προχωρήσει σε μείωση.

Την προσεχή Δευτέρα 1η Ιουνίου, ο Σλούκας θα συζητήσει με τη Φενέρμπαχτσε.

«Ραντεβού με τη Φενέρ ο Σλούκας»