«Ραντεβού με τη Φενέρ ο Σλούκας»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αλεσάντρο Μάγκι, ο Κώστας Σλούκας έχει ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα 1/6 με τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του. 

«Ραντεβού με τη Φενέρ ο Σλούκας»

Η κρίσιμη ώρα αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Σλούκα έφτασε, αφού σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο ο σπουδαίος Έλληνας γκαρντ τη Δευτέρα 1/6 θα μιλήσει με τους διοικούντες τη Φενέρμπαχτσε για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ο Σλούκας είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά. Το όνομά του βρίσκεται σταθερά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που και άλλα μεγάλα κλαμπ ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Ωστόσο η πρόθεση του πρώην «ερυθρόλευκοι» είναι ξεκάθαρη και την είχε γνωστοποιήσει εδώ και αρκετές ημέρες, πως η παραμονή του στην τουρκική ομάδα θα εξαρτηθεί από εκείνη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της.

Όπως αναφέρει ο Αλεσάντρο Μάγκι, το ραντεβού των δύο πλευρών αναμένεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το μέλλον του.