Σλούκας: Προχωρούν οι συζητήσεις με Ολυμπιακό

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός την οικονομική του υπέρβαση φέτος θα προσπαθήσει να την κάνει με τον Κώστα Σλούκα. Αυτός είναι ο «εκλεκτός» και δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι ο διεθνής γκαρντ να επιστρέψει στον Πειραιά.

Σλούκας: Προχωρούν οι συζητήσεις με Ολυμπιακό

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός την οικονομική του υπέρβαση φέτος θέλει να την κάνει με τον Κώστα Σλούκα. Αυτός είναι ο «εκλεκτός» και δεν αποκλείεται το φετινό καλοκαίρι ο διεθνής γκαρντ να επιστρέψει.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να αφήσει την Τουρκία και τη Φενέρμπαχτσε και να γυρίσει στην Ελλάδα και στον Πειραιά.

Για την ώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για συμφωνία σε καμία περίπτωση, ωστόσο όλα δείχνουν πως το φετινό καλοκαίρι θα επιστρέψει και θα φορέσει πάλι τα ερυθρόλευκα ύστερα από πέντε χρόνια.

Ολυμπιακός και Σλούκας: Τα κλειδιά στο χέρι - Συνεχίζεται το... ψηστήρι για την επιστροφή του

Ελεύθερος δεν είναι, αλλά εάν και εφόσον ο ίδιος το θελήσει, υπάρχει ο όρος για να μπορέσει να αποχωρήσει από την Πόλη και να γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι.

Άλλωστε, όπως έχει αναφέρει από την Κυριακή (17/5) το fosonline.gr, τον παίκτη θέλει η διοίκηση, πίνει... νερό στο όνομά του ο προπονητής Γιώργος Μπαρτζώκας και φυσικά τον λατρεύουν οι καλοί φίλοι και πρώην συμπαίκτες του στον Πειραιά (Παπανικολάου, Πρίντεζης, Σπανούλης), οι οποίοι και συνεχίζουν στο λιμάνι.

Η τελευταία συνέντευξη του Κώστα Σλούκα ως παίκτη του Ολυμπιακού - Αυτά ήταν τα «θέλω» του (vid)

Να σημειώσουμε ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί, ο Σλούκας είχε 11,6 πόντους κατά μέσο όσο με 48% στα δίποντα, 42% στα τρίποντα και 94% στις βολές.

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής γκαρντ είχε σε 25 αγώνες στη Euroleague με τη φανέλα της Φενέρ 2,8 ριμπάουντ, 6,1 ασίστ και 15,5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ είχε μέσο όρο συμμετοχής στα ματς της τουρκικής ομάδας 29 λεπτά.