Ζενίτ: Μένει ο Πασκουάλ- Φουλάρει για Καλάθη

H Izvestia έχει δεδομένη την παραμονή του Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ, κάτι βέβαια που φαίνεται και από το έντονο ενδιαφέρον του Ισπανού για τον Νικ Καλάθη

Ζενίτ: Μένει ο Πασκουάλ- Φουλάρει για Καλάθη

Η Euroleague ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση οι ίδιες 18 ομάδες και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, θα συμμετάσχει για δεύτερη σεζόν, παρά το ότι αγωνίστηκε με wild card και οι Βίρτους Μπολόνια και Παρτιζάν έριζαν να έπαιρναν τη θέση της.

Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, που έχει την υποστήριξη της Gazprom θα μείνει ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ανέλαβε μεσούσης της σεζόν, καθώς όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιήσει την οψιόν του, η οποία λήγει τέλη Ιουνίου.

Αυτό υποστηρίζει η ρώσικη εφημερίδα Izvestia, που έχει δεδομένη την παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της Ζενίτ. Το αυτό έχει «μαρτυρήσει» άλλωστε, η προσέγγιση του Πασκουάλ στον Νικ Καλάθη.

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό και ο Πασκουάλ έχει διαμηνύσει ότι τον θέλει και στην Αγία Πετρούπολη. Δεν θα είναι εύκολο βέβαια να τον πείσει, μιας και η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ήδη πλώρη για την υπογραφή του.