Κουρτινάιτις για Χίμκι: «Θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας μου»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξέφρασε την ικανοποίηση του για το ρόστερ της Χίμκι, τονίζοντας πως θέλει να κρατήσει το 90% των παικτών του στην ερχόμενη σεζόν.

Κουρτινάιτις για Χίμκι: «Θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας μου»

Η ομάδα της Χίμκι είναι μία από τις άτυχες της τρέχουσας σεζόν, καθώς ήταν εντός οκτάδας και διεκδικούσε θέση μέσα στα playoffs της EuroLeague. Ο κορονοϊός, όμως, έβαλε "τέλος" στην αγωνιστική χρονιά.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, ο οποίος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Χίμκι, ρωτήθηκε για το μέλλον του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Λιθουανός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, επισημαίνοντας πως επιθυμεί να κρατήσει τους περισσότερους παίκτες του. Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Είναι δύσκολο να μιλήσουμε από τώρα για την αγορά. Είχαμε μία καλή και ακριβή ομάδα, την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε. Θα ήταν καλό να βελτιωθούμε σε κάποιες θέσεις. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από μένα, επειδή δεν ξέρουμε την οικονομική ζημιά που θα έχει ο σύλλογος λόγω της πανδημίας. Όλα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ. Αν όλα πάνε καλά, θέλω να κρατήσω το 90% της ομάδας».

Nα τονίσουμε πως φέτος μένει ελεύθερος από τη Χίμκι ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ, Άντονι Γκιλ. Ένας παίκτης που έχει πάρει απόφαση να αποχωρήσει από τη ρωσική ομάδα και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του.

Τι λέει ο μάνατζερ του Άντονι Γκιλ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, ο Γκιλ και ο Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Διερευνητική επαφή με Γκιλ