Τι λέει ο μάνατζερ του Άντονι Γκιλ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Kαι η ρωσική «Izvestia» γράφει για τη «μεταγραφή» του Άντονι Γκιλ στον Ολυμπιακό.

Τι λέει ο μάνατζερ του Άντονι Γκιλ για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ Άντονι Γκιλ είναι ένα από τα «λαβράκια» που ανακάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς τον πήρε μαζί του στη Χίμκι, ξεχωρίζοντάς τον από το τουρκικό πρωτάθλημα, όπου αγωνιζόταν με την Μπελεντίγισπορ!

Ο Ολυμπιακός, ο Γκιλ και ο Βεζένκοφ

Ο Γκιλ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μόσχα, ψάχνοντας νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πρώτη διερευνητική επαφή και αναμένονται εξελίξεις.

Στο θέμα αναφέρεται η ρωσική «Izvestia» η οποία γράφει ότι η Χίμκι έχει μεν ενδιαφέρον να διατηρήσει τον Γκιλ στο ρόστερ της, αλλά για κείνη προέχει η περίπτωση του Ντέβιν Μπούκερ, και σε αυτή θα ρίξει το (οικονομικό) βάρος.

Ο ατζέντης του παίκτη, Στάνισλαβ Ρίζοφ, δήλωσε στην «Izvestia»: «Το 2017, ο Μπαρτζώκας βρήκε τον Γκιλ στο Summer League και τον βοήθησε να βρεθεί σε ένα νέο επίπεδο. Επομένως, δεν εκπλήσσομαι που ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Δεν μπορώ να κρίνω πάντως αν αυτή η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί φέτος».

Ο Γκιλ πριν από τη φετινή διακοπή των πρωταθλημάτων είχε 8.3 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο με 44% στο τρίποντο με τη Χίμκι.