Ντατόμε: «Η ακύρωση της σεζόν ήταν μία δύσκολη αλλά σωστή απόφαση»

Την απόφαση της Euroleague να διακόψει οριστικά την φετινή σεζόν σχολίασε ο Λουίτζι Ντατόμε της Φενέρμπαχτσε, ως πρόεδρος της Ένωσης Παικτών.

Ντατόμε: «Η ακύρωση της σεζόν ήταν μία δύσκολη αλλά σωστή απόφαση»

Η φετινή Euroleague ολοκληρώθηκε λοιπόν μετά από τη συμφωνία των ομάδων με την πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου να ακυρωθεί η φετινή σεζόν της διοργάνωσης. Την παραπάνω απόφαση σχολίασε ο φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε Λουίτζι Ντατόμε ο οποίος αποτελεί τον πρόεδρο της Ένωσης Παικτών. Ο Ιταλός υπογράμμισε πως πάρθηκε μια δύσκολη, αλλά σωστή μεν απόφαση, κι έστειλε το μήνυμα σε παίκτες κι αντιπάλους, ώστε να είναι έτοιμοι για τη σεζόν 2020-21.

Οριστικό: Τέλος η Euroleague - Ακυρώθηκε η φετινή σεζόν

«Αυτό που έχουμε αντιμετωπίσει προσωπικά και παγκοσμίως είναι κάτι μοναδικό και άνευ προηγουμένου. Η ακύρωση της σεζόν της Euroleague ήταν μια δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκομένους που έκαναν αυτό το δύσκολο βήμα. Η υγεία των παικτών, αλλά και άλλων ενδιαφερομένων, μαζί με την ακεραιότητα της Euroleague, έχουν τεθεί ως προτεραιότητα και νιώθω περήφανος που είμαι μέρος ενός τέτοιου οργανισμού.

Επίσημη ανακοίνωση της Euroleague: Με πόσες ομάδες η νέα σεζόν, πότε θα γίνει τζάμπολ

Σε όλους τους συναδέλφους παίκτες θα ήθελα να πω πως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διάστημα, για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για την επόμενη σεζόν. Ας φέρουμε το ευρωπαϊκό μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο που ήταν, όσον αφορά τις ικανότητες, τον ανταγωνισμό και την δέσμευση. Το μέλλον θα είναι λαμπρό!», είπε σχετικά, μέσα από το επίσημο site της ELPA.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας