Οριστικό: Τέλος η Euroleague - Ακυρώθηκε η φετινή σεζόν

Οι ομάδες-μέτοχοι συμφώνησαν με την πρόταση του ισχυρού άνδρα της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου και πλέον η σεζόν διακόπτεται οριστικά. 

Οριστικό: Τέλος η Euroleague - Ακυρώθηκε η φετινή σεζόν

Είναι πλέον οριστικό… Οι ομάδες-μέτοχοι της Euroleague συμφώνησαν με την πρόταση του Τζόρντι Μπερτομέου να ακυρωθεί η φετινή σεζόν της διοργάνωσης και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Euroleague: Ο Μπερτομέου πρότεινε την οριστική διακοπή της σεζόν!

Ο CEO της Euroleague, έχοντας εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και έχοντας μιλήσει το Σάββατο με τους παίκτες, διέκρινε πως δεν είναι δυνατή η συνέχιση τη διοργάνωσης και πρότεινε στις ομάδες τον τερματισμό της σεζόν.

Ο Μπερτομέου συνυπολόγισε την ασφάλεια των παικτών αλλά και όλων των εμπλεκομένων, τους τραυματισμούς που ελλοχεύουν μετά τη δίμηνη απραξία, αλλά και τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε χώρα με τον κορονοϊό, συν ότι περίπου 70 Αμερικανοί παίκτες της Euroleague βρίσκονται στις ΗΠΑ.

Επιστολή της ELPA στη Euroleague - Φόβοι και ανησυχίες των παικτών για επανέναρξη της σεζόν!

Οι ομάδες-μέτοχοι συμφώνησαν με την πρόταση του ισχυρού άνδρα της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου και πλέον η σεζόν διακόπτεται οριστικά. Στις 17:30 είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, όπου θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας