Ολυμπιακός: Μπαίνει για σουτ με μπάλα- Μόνο ατομικές προπονήσεις

Τη Δευτέρα (18/05) στον Ολυμπιακό ξεκινάνε με τρέξιμο και την Τρίτη (19/05) μπαίνουν στο ΣΕΦ για σουτ... ατομικά!

Ολυμπιακός: Μπαίνει για σουτ με μπάλα- Μόνο ατομικές προπονήσεις

Αντίστροφα μετράνε στον Ολυμπιακό για να μπουν ξανά στο ΣΕΦ και να ξεκινήσουν προπονήσεις, έστω και σε ατομικό επίπεδο. Είναι κάτι όμως το οποίο επιθυμούσαν οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ναι μεν ασκήσεις φυσικής κατάστασης μπορούσαν να κάνουν σε ανοικτό χώρο, ατομικά ο κάθε παίκτης, αλλά σκοπός ήταν να πιάσουν και μπάλα και να κάνουν σουτ.

Τη Δευτέρα (18/05) λοιπόν θα κάνουν τρέξιμο και την Τρίτη (19/05) θα μπουν στο ΣΕΦ για σουτ!

Ο Ολυμπιακός άλλωστε διαθέτει μηχάνημα για σουτ, με δίχτυ που μαζεύει τη μπάλα και την πετάει ξανά στον παίκτη, δίχως να τρέχει να μαζεύει τη μπάλα ή να χρειάζονται άλλα χέρια να την πιάνουν και να πασάρουν.

Στα μέτρα άλλωστε που έχουν εξαγγελθεί, αναφέρεται πως επιτρέπεται η χρήση της μπάλας (ή άλλου οργάνου) αποκλειστικά και μόνο όμως για ατομική προπόνηση.

Τα κλειστά γήπεδα ανοίγουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα κάνουν (σε αυτή τη φάση) ομαδικές προπονήσεις. Τα μέτρα αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«… η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο με ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (Α.Α.Ε.) ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007) και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στο Παράρτημα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας. Οι αθλητές όλων των προ-ολυμπιακών και των εθνικών ομάδων κάνουν χρήση των παραπάνω αθλητικών εγκαταστάσεων κατ’ απόλυτη προτεραιότητα».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τεστ για τον κορονοϊό (σ.σ. πλην των Πρίντεζη, Κόνιαρη και των Αμερικανών που δεν είναι εδώ), τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά, ενώ απολυμαίνονται και οι χώροι στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό με τους παίκτες και το σταφ της ομάδας

Τη Δευτέρα (18/5) αναμένονται στην Αθήνα από τη Σύρο και τα Χανιά αντίστοιχα οι Πρίντεζης και Κόνιαρης που θα κάνουν και αυτοί τεστ για τον κορονοϊό, ενώ στην Αθήνα βρίσκεται και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αντίθετα στη Βουλγαρία είναι ο Σάσα Βεζένκοφ.