Euroleague: Ο Ντάρντεν είδε το ματς με την ΤΣΣΚΑ και υποκλίθηκε στον «εφευρέτη» Σπανούλη (vid)

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού Τρεμέλ Ντάρντεν παρακολούθησε ξανά τον ημιτελικό της EuroLeague το 2015 ανάμεσα στους Πειραιώτες και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη για την πνευματική του επίδειξη αλλά και ξεχωριστή του κίνηση, με το πλάγιο βηματάκι. 

Euroleague: Ο Ντάρντεν είδε το ματς με την ΤΣΣΚΑ και υποκλίθηκε στον «εφευρέτη» Σπανούλη  (vid)

Ο Τρεμέλ Ντάρντεν αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του θρυλικού αρχηγού των Πειραιωτών με αφορμή τα μεγάλα του σουτ στον ημιτελικό της EuroLeague το 2015 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 70-68 της «ρωσικής αρκούδας».

Συγκεκριμένα, ο «Kill Bill» έκανε μία μεγάλη επίδειξη πνευματικής σκληράδας στον νικηφόρο ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Final Four του 2015 στη Μαδρίτη, σύμφωνα με τον Αμερικανό που μπορεί να έμεινε λίγο στον Ολυμπιακό, ωστόσο κατάφερε να αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους φίλους των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν τότε στους «ερυθρόλευκους», χαρακτήρισε «εφεύρεση» του «Kill Bill» το πλάγιο βηματάκι που κάνει για να απελευθερωθεί, πριν σουτάρει.

«Μόλις παρακολούθησα ξανά τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας του 2015, με τη μεγάλη επίδειξη πνευματικής σκληράδας από τον Μπίλι. Αυτή η πλάγια ντρίμπλα είναι εφεύρεσή του!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ποστάρισμά του ο Τρεμέλ Ντάρντεν.