Ολυμπιακός: Ο Γκιλ ταιριάζει γάντι στο ρόστερ

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ της Χίμκι, Άντονι Γκιλ, που μένει ελεύθερος.

Ολυμπιακός: Ο Γκιλ ταιριάζει γάντι στο ρόστερ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο την εξαιρετική περίπτωση του 27χρονου (17/10/1992) Αμερικανού πάουερ φόργουορντ Άντονι Γκιλ (2,03 μ.). Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς εκείνος τον επέλεξε το 2017 στην ομάδα της Χίμκι.

Ένα από τα... λαβράκια του, καθώς τον είχε ανακαλύψει στο τουρκικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενο στην Μπελεντίγεσπορ. Ο αθλητής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό οι Πειραιώτες περιμένουν στη... γωνία για να τον κάνουν δικό τους.

Ένας πάουερ φόργουορντ με ενεργό ρόλο στην ομάδα της Μόσχας τα τελευταία χρόνια, έχοντας προσαρμοστεί γρήγορα στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Στην πρώτη του σεζόν (2017-18) στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 11,8 πόντους, με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (63,5% δίποντα, 47,8% τρίποντα, 74,3% βολές), διαθέτοντας καλό χέρι και από την περιφέρεια.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και το σημερινό (9/5) «ΦΩΣ» με ένα κλικ!