Ολυμπιακός: Οι αντιρρήσεις στη συμφωνία της Euroleague με την ELPA για τη μείωση των συμβολαίων

Ο Ολυμπιακός θεωρεί πως θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί μια καλύτερη συμφωνία με την Ένωση Παικτών και την Euroleague για το ποσοστό στα συμβόλαια στο σενάριο της οριστικής διακοπής. Ποιες οι θέσεις των Μακάμπι και Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Οι αντιρρήσεις στη συμφωνία της Euroleague με την ELPA για τη μείωση των συμβολαίων

H Euroleague ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με την Ένωση Παικτών (ELPA) για το ποσοστό που θα μειωθεί από τα συμβόλαια από τη στιγμή που σταμάτησε η αγωνιστική δράση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Αποφασίστηκε πως θα κοπεί από το συνολικό συμβόλαιο ένα 15% σε περίπτωση που συνεχιστεί η Euroleague και ένα 20% σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά.

Ανακοίνωση Euroleague: Το πλάνο σε μία πόλη, οι ημερομηνίες και τα συμβόλαια!

Ο Ολυμπιακός έφερε κάποιες αντιρρήσεις, καθώς θεωρεί πως θα μπορούσε να έχει επιτευχθεί μια καλύτερη συμφωνία στο σενάριο της οριστικής διακοπής, γιατί ουσιαστικά κανείς δεν προέβαλε διαφωνία στο 15%. Θα μπορούσε για παράδειγμα να έχουν δώσει τα χέρια στο 25%.

Κάπου έκανε πίσω η Euroleague και ήρθε αυτή η συμφωνία, με την οποία διαφώνησε ο Παναθηναϊκός, καθώς ήθελε μεγαλύτερο ποσοστό, ενώ η Μακάμπι Τελ Αβίβ είπε πως θα ήθελε να διαπραγματευτεί ξεχωριστά με τους παίκτες της, γιατί χάνει πολλά χρήματα.

Euroleague: Συνέχιση ή οριστική διακοπή; Η απόφαση μέχρι τις 24 Μαΐου!

Αυτό που έχουν να κάνουν πλέον οι ομάδες είναι να περιμένουν να ληφθεί οριστική απόφαση μέχρι τις 24 Μαΐου και να δουν σε πρώτη φάση αν θα παίξουν ή όχι.