Ιταλία: «Η Αρμάνι θέλει Μιλουτίνοφ, αλλά… προτιμάει ΤΣΣΚΑ με 2 εκ.»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Αρμάνι Μιλάνο και δη ο Ετόρε Μεσίνα θέλει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά συμπληρώνει πως ο Σέρβος προτιμάει την ΤΣΣΚΑ

Ιταλία: «Η Αρμάνι θέλει Μιλουτίνοφ, αλλά… προτιμάει ΤΣΣΚΑ με 2 εκ.»

Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει παγώσει τα πάντα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι ομάδες δεν κάνουν έναν πρώιμο σχεδιασμό και τις πρώτες τους κινήσεις. Το ιταλικό superbasket.it γράφει για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και την Αρμάνι Μιλάνο.

Το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, δεν θα ανανεώσει με τον Ολυμπιακό όπως φαίνεται και η ιταλική ομάδα μπήκε στον χορό των διεκδικητών μαζί με τις ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα και Εφές.

Ολυμπιακός: Tα δεδομένα με Μιλουτίνοφ

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Ετόρε Μεσίνα θα τον ήθελε στην ομάδα, ωστόσο συμπληρώνουν πως φαίνεται να έχει προτιμήσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έναντι 2εκ. ευρώ ετησίως.

Η ΤΣΣΚΑ είχε ζητήσει να αγοράσει τον Μιλουτίνοφ από πέρσι από τον Ολυμπιακό, έκανε προσφορές αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό, με σκοπό να μην τον πουλήσουν.

Ολυμπιακός: Ξεχωρίζει Χασάν Μάρτιν, αλλά…

Το δημοσίευμα προσθέτει κιόλας πως η Μιλάνο θέλει και τον Στέφαν Γιόβιτς της Κίμκι, που έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου χωρίς να προβλέπεται ρήτρα αποδέσμευσης.