Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο CAS για την υπόθεση «κατηγοριών» του Γιαννακόπουλου

Η Euroleague δεν βρήκε και πάλι επαρκή τα στοιχεία που να υποδεικνύουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους διαιτητές για χρηματισμό και ο Ολυμπιακός θα απευθυνθεί όπως φαίνεται και πάλι στο CAS.

Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο CAS για την υπόθεση «κατηγοριών» του Γιαννακόπουλου

Θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο CAS, κατά πως φαίνεται και ορίζει η λογική, καθώς αυτό υποδείκνυε η κίνησή του να στραφεί στην Euroleague για δεύτερη φορά, για την πολύβουη και πολυσυζητημένη υπόθεση των «κατηγοριών»- έτσι όπως είχαν μεταφερθεί αρχικά από ραδιόφωνα και τηλεοράσεις- του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ότι οι διαιτητές στον αγώνα της 9ης Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ είχαν χρηματιστεί από τους «ερυθρόλευκους».

Εν συνεχεία βέβαια, ανασκεύασαν και μεταφέρθηκε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε πει πως οι διαιτητές είχαν παίξει τον αγώνα στο στοίχημα, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αρκετό υλικό για να κυνηγήσει την υπόθεση και να βρει το δίκιο του.

Αρχικά ο αθλητικός δικαστής της Euroleague απέρριψε τους Πειραιώτες γιατί δεν βρήκε στοιχεία που να υποδεικνύουν «ενοχή» Γιαννακόπουλου. Ο Ολυμπιακός πήγε στο CAS με νέα στοιχεία και το Ανώτατο Δικαστήριο είπε στην Euroleague: «Δικάστε ξανά υπάρχουν νέα στοιχεία»! Μία κίνηση άλλωστε που έπρεπε οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν, αν ήθελαν να έχουν δικαίωμα να ξαναγυρίσουν στο Ανώτατο Δικαστήριο. Όπως και έγινε…

Euroleague: Όταν τιμωρούσε τον Γιαννακόπουλο με πρόστιμο για την επίθεση στον Ανκαραλί (pics)

Η Επιτροπή Εφέσεων της Euroleague δεν βρήκε ούτε αυτή τη φορά επαρκή τα στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατηγόρησε τους διαιτητές για χρηματισμό και μάλιστα μεταδόθηκε και σε ραδιόφωνα, αλλά και ζωντανά στην τηλεόραση, οπότε η λογική ορίζει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα απευθυνθούν ξανά στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Παναθηναϊκός - Λαμόνικα: Μία «παθιασμένη» σχέση (vid)

Δεν έχουν ανακοινώσει κάτι ακόμα, έχουν δικαίωμα μέχρι το τέλος Απριλίου να το πράξουν, αλλά φαίνεται πως εν τέλει αυτόν τον δρόμο θα ακολουθήσουν.

Στο νοσοκομείο ο Γιαννακόπουλος - Έβδομη αναβολή στη δίκη του για τον Σπανούλη