Ντιλέινι για επανέναρξη Euroleague: «Μιλάμε για αστεία πράγματα!»

Λάβρος ήταν στο σχόλιό του ο Μάλκολμ Ντιλέινι κατά της Euroleague, μετά την απόφαση της τελευταίας για ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ντιλέινι για επανέναρξη Euroleague: «Μιλάμε για αστεία πράγματα!»

Την κυρίαρχη άποψη στις τάξεις των παικτών των ομάδων της Euroleague σχετικά με το ενδεχόμενο επανέναρξης της σεζόν, εξέφρασε την Τετάρτη (25/3) ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Μπαρτσελόνα ήταν λάβρος κατά της διοργανώτριας, χαρακτηρίζοντας «αστεία» την τοποθέτηση του Τζόρντι Μπερτομέου και τονίζοντας πως είναι αδύνατο για έναν αθλητή να ξαναβρεί τη φόρμα του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ντιλέινι:

«Μιλάμε για αστεία πράγματα. Καταλαβαίνετε ότι ο κόσμος που είναι στην καραντίνα δεν μπορεί να παίξει μπάσκετ. Ακόμη και γυμναστική να κάνουν στο σπίτι τους, ορισμένοι δεν θα έχουν σουτάρει εδώ και έναν μήνα. Αυτό μπορεί να το μεταφέρει στους αρμόδιους η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας ή κάποιος άλλος παίκτης;

Δεν είμαι σίγουρος ότι κάποιος που δεν είναι αθλητής, μπορεί να κατανοήσει πλήρως το πόσο δύσκολο είναι να βρεις τη φόρμα σου όταν είσαι εκτός για μία με δύο εβδομάδες. Ένας μήνας ή ακόμη περισσότερο χωρίς να ακουμπήσουμε καν την μπάλα θα μας πάρει πάρα πολύ καιρό για να βρούμε τη φόρμα μας. Ειδικά όταν πρόκειται να έχουμε να αγωνιστούμε σε playoffs ή πρωτάθλημα. Είναι αδύνατο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

EuroLeague: «Η διοργάνωση θα συνεχιστεί όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες - Ίσως και με νέο φορμάτ»