Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχωρούν άμεσα σε δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ, για να στηρίξουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Δωρεά Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου 1.000.000 ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Το κοινωνικό και φιλανθρωπικό τους πρόσωπο έδειξαν για πολλοστί φορά οι κ.κ. Αγγελόπουλοι. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός προχωρούν άμεσα σε δωρεά ενός εκατομμυρίου ευρώ, για να στηρίξουν τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό με εξοπλισμό, που καθημερινά παλεύουν με την πανδημία του κορονοϊού και δίνουν μάχη για να σώσουν ζωές.

Οι κ.κ. Αγγελόπουλοι, σε δήλωσή τους, αναφέρουν μάλιστα:«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.).

Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ».

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχωρούν για πολλοστί φορά σε μία τέτοια κίνηση και σε μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα βγαίνουν μπροστά και βοηθούν. Το φιλανθρωπικό τους έργο άλλωστε χαρακτηρίζεται από πολλές δωρεές που έχουν κάνει σε νοσοκομεία.

Δεν πάει πολύς καιρός (2017) που είχαν δωρίσει τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" στη μνήμη της Ιωάννας Αγγελοπούλου, ενώ το 2012 στο ίδιο νοσοκομείο είχαν προβεί στη δωρεά ενός υπερσύγχρονου ακτινοθεραπευτικού μηχανήματος και πιο συγκεκριμένα ενός γραμμικού επιταχυντή.

Να προσθέσουμε πως ο αείμνηστος Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο παππούς των κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου είχε δωρίσει ένα αντίστοιχο μηχάνημα στο νοσοκομείο "Άγιος Σάββας" το 1976 αρχικά και το 1998 το είχε αντικαταστήσει με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας της τότε εποχής.